feat0

200-300-400 TL'lik Dokunmatik Nokia Telefonlar

Dokunmatik ekranlı telefonlar ilk çıktıkları yıllarda birkaç bin liraya satılırken şimdilerde ise oldukça uygun fiyatlı dokunmatik telefonlara rastlamak mümkün.Tabi hala iPhone'un ,Samsung' un ,Nokia nın oldukça pahalı dokunmatik ekranlı telefonları da mevcut.Nokia dokunmatik ekranlı telefonların fiyatları diğer markalara göre biraz daha uygun diyebiliriz.Şimdi sizin için hazırladığımız 200-300-400 TL aralığındaki Nokia dokunmatik ekranlı telefon modellerine bakalım:

Devamını Oku
feat2

Nokia Symbian Belle Guncellemesi

Bir önceki yazımızda Nokia Symbian Belle Yazılım Güncellemesinin Nasıl Yapılacağından bahsetmiştik.Bu yazımızda ise Nokia Symbian Belle'nin 2012 yılındaki en son yazılım güncellemesini sizlerle paylaşacağız.Bu güncelleme ile cep telefonunuzdan daha iyi verim alacaksınız..

Devamını Oku
feat3

Nokia 5800,N8,C6,5250,N97 icin Oyun Paketi

İstediğiniz Nokia oyunları arıyor ancak bulamıyorsanız işte tam sizin için bir oyun paketi. Bu oyun paketi tam tamına 78 adet oyun içeriyor ve oyunlar arasında yok yok.Aksiyon,dövüş,spor,futbol,zeka oyunlarının hepsi bu oyun paketinde.Bu oyunları Symbian s60 v5 dokunmatik ekranlı telefonlarınızda oynayabilirsiniz.

Devamını Oku
feat4

Flash Player

Nokia Cep Telefonlarınızda kullanabileceğiniz Flash Player ı sizlere sunuyoruz.Cep telefonunuzdan internete girdiğiniz zaman bazı web siteleri yada web sitelerinde videolar,sesler,görüntüler telefonunuzda Flash Programı olmadığı için açılmaz.Bu programı yükledikten sonra öyle bir sorunla artık karşılaşmayacaksınız.

Devamını Oku
feat5

Telefonda Dizi-Film Izleme Programi

LCG SmartMovie, Nokia (5800 XpressMusic, X6, 5228, 5230, 5233, 5235, 5250, N97, 5530 XpressMusic, C6, C5, C5-03 gibi) telefonlarınızda AVİ formatındaki videoları ve MP4, FLV ve 3GP formatındaki videoları ,fimleri ,dizileri izlemenizi sağlayan çok başarılı bir program.

Devamını Oku

Nokia 6220 Classic özellikleri ve fiyatı ürün incelemesi


nokia 6220 classic1 Nokia 6220 Classic

Nokia’nın özellikle internet üzerinde tutulan e-günlük servislerini güncellemek ve Flickr, Ovi gibi görüntü paylaşım siteleri üzerinden fotoğraf paylaşmak gibi fonksiyonlarını öne çıkardığı ürün, Symbian işletim sisteminin 9.3 sürümünü kullanıyor.

Global olarak Temmuz ayında piyasaya sürülen, geçtiğimiz hafta içinde de Türkiye’de satışa sunulan 6220 Classic’in genel özellikleri şu şekilde:
5 megapiksel kamera (aktif lens koruyuculu ve Xenon flaşlı) 320x240 çözünürlüklü ikincil kamera (3. Nesil ağlar üzerinden video konferans için)
ARM 11 369 MHz işlemci ve 128 MB rastgele erişilebilir bellek
Symbian 9.3 işletim sistemi, S60 3.2 grafik arayüzü
2.2” 16M-renk QVGA çözünürlüklü ekran
3G ve 3.5G mobil iletişim standartları ve 4 Bant GSM
A-GPS (hücresel şebekeden yardım alan) konum belirleme özelliği
Kısa ve hafif kasa tasarımı
120 MB dahili hafızaya ek olarak satış paketinden çıkan 1GB’lık microSD kart, 8GB’a kadar destek veren microSD kart girişi
Radyo frekansları üzerinden bilgi gösterimi yapabilen (RDS’li) FM radyo
TV çıkışı
Ofis belgelerini görüntüleme
USB 2.0 ve Bluetooth v2.0

Telefonun en büyük eksiği Wi-Fi bağlantısının olmayışı, her ne kadar 3G (Üçüncü Nesil) hücresel şebeke Türkiye’de devreye girdiğinde hızlı internet bağlantısı kullanma imkanına sahip olsa da, kablosuz ağ bağlantısına sahip olmayışı ürünün tercih edilebilirliğini düşürüyor. Ürünün arka panelinde bulunan Xenon flaşı merceğin altına yerleştirilmiş, bu ilk bakışta bir problem olarak görülse de ergonomik tasarım anlayışı kapsamında, fotoğraf çekerken ya da video kayıt yaparken parmağın flaşın önünü kesmesini engelliyor.

108x47x15 mm boyutlarındaki 6220 Classic, 90 gramlık ağırlığıyla akıllı telefonlar arasında oldukça hafif ve formda bir telefon olarak nitelendirilebilir. 250 saate kadar bekleme konumunda durabilen telefonun standart görüşme koşullarında (şebeke sinyalinin iyi durumda olması, dahili antenin bulunduğu konuma dokunulmaması vb.) 3.5 saate kadar da görüşme süresi sunuyor.

Symbian işletim sistemine sahip olan 6220 Classic, MP3, AAC, eAAC+ ve WMA ses biçimleri; MP4, ve Real Video biçimlerinde video oynatmaya olanak tanıyor.

Saniyede 30 kare VGA (640x320 piksel) çözünürlüklü MPEG-4 biçiminde video kaydı yapabilen 5 Megapiksellik kamerası 2592 x 1944 piksel ebatlarına kadar fotoğraf çekebilmenizi sağlıyor, otomatik odaklanma özelliği, Xenon flaşı ve özel mercek koruyucu kapağı ile oldukça iddialı görünüyor. Karanlık ortamlarda fotoğraf çekilmeden önce gönderdiği kırmızı uyarı ışığı aynı zamanda otomatik odaklanma için referans oluşturarak daha kaliteli görüntü elde etmenizi sağlıyor. GPS (Küresel Konumlama Sistemi) verisi kaydetme olarak tanımlanan Geotagging yeteneğine sahip telefon, böylelikle çektiğiniz fotoğrafların Dünya üzerinde hangi koordinatlarda çekilmiş olduğunu dosyanın öz niteliklerine işleyerek kaydedebiliyor. Dilerseniz Ovi ya da Flickr hizmetlerini kullanarak arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyor.

Ürün, KDV dahil 720 YTL fiyatla satışa sunulacak.

Nokia C6 Özellikleri ve Fiyatı ürün incelemesi


nokia c6 telephone Nokia C6





Ekran ve kullanıcı arayüzü
Ekran boyutu: 3.2" inç
Çözünürlük: 640 x 360 (nHD)
16,7 milyon renge kadar
Dirençli dokunmatik ekran
Parlaklık denetimi
Yönlendirme sensörü
Yakınlık sensörü
Ortam ışığı dedektörü
Hafıza
Cihaz açıkken değiştirilebilen, 16 GB'a kadar microSD hafıza kartı yuvası
Dahili hafıza: 200 MB
Uygulamalar
E-posta (SMTP, IMAP4, POP3), MMS, SMS, tek bir düzenleyici
E-posta eklentilerini görüntüleme- .doc, .xls, .ppt, .pdf
Takvim, Rehber, Yapılacaklar, Notlar, E-posta
Nokia Mesajlaşma
Sosyal ağlar (Facebook, Hi5, MySpace)
Ovi Haritalar
Ovi Suite, Ovi Mağaza, Ovi Paylaşım, Ovi Rehber
PC Uygulamaları: Microsoft Outlook, Outlook Express, Lotus Organizer, Lotus Notes
Video kameralar
Ana kamera
5 megapiksel
Yüksek kaliteli 16:9 oranında videolar çekin
30 kare/saniyede VGA'ya kadar MPEG-4 formatında video çekimi
Video klip uzunluğu: 90 dakikaya kadar
Video dosya formatı: .mp4 (varsayılan), .3gp (MMS için)
Sahne, video ışığı, beyaz dengesi, renk tonu için ayarlar
İkinci kamera
Görüntülü aramalar için QCIF
Video kodekleri ve formatları
30 kare/saniyede 640 x 360 piksel nHD ya da VGA'ya kadar MPEG-4 Video çözünürlüğü
Video dosya formatı: .mp4 (varsayılan), .3gp (MMS için)
4 x'e kadar zoom
Müzik özellikleri
Nokia Müzik Çalar
Müzik Önerici
Ovi Müzik
Nokia Müzik Yöneticisi (PC uygulaması)*
Müzik kodekleri: .MP3, WMA, AAC, AAC+, eAAC, eAAC+
Müzik meta ID3 etiketi, albüm sanatı
320 kbpse kadar bit oranı
DRM desteği WM DRM, OMA DRM 2.0/1.0
Stereo FM radyo (87.5-108 MHz/76-90 MHz), RDS

Tahmini yurtdışı fiyatı 600 lira civarında. ülkemizde ise henüz satış fiyatı belli değil.

Nokia N8 Fiyatı ve Özellikleri ürün incelemesi




Finlandiyalı üreticinin sır gibi sakladığı proje, nihayet gün ışığına çıkıyor. Peki Nokia N8 ne gibi özelliklere sahip olacak?

Nokia’nın yeni gözdesi ve ürün gamının zirvesinde yer alacak model ortaya çıkıyor: N8. Sabah saatlerinde, internet sayfalarında resmi dolaşan N8, önümüzdeki günlerde resmen tanıtılacak.

Cihazın özellikleri hakkında ufak tefek bilgiler mevcut: N8; 32 GB saklama alanı, çoklu dokunmatik ekran, Symbian işletim sistemi ve 12 mega piksellik kamera ile donatılmış. Yetenek açısından olduğu kadar cep yakma konusunda da zirveye oynayacak. Bununla beraber, N8′in kesin fiyatı belli değil. Tahmini fiyatı yurt dışında 300 Euro olarak bildirdi.
Nokia N8 Fiyatı
Tahmini fiyatı yurt dışında 300 Euro olarak bildiren uzmanlar Türkiye'deki fiyatın 1300 TL - 1500 TL arası olduğunu söylemektedirler. Cihaz henüz piyasaya sürülmedi fakat Çin de taklitleri satılmaya başladı. Öyle görünüyor ki Nokia N8 bu yıl piyasaya damgayı vuracak. Cihazın piyasaya çıkmasını dört gözle sizin gibi bizde bekliyoruz.

Nokia N8 Son Dakka Haberi

İngilte'de ön siparişleri alınmaya başlanılan Nokia N8-00 isimli amiral gemisi 469 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. Aynı fiyat etiketiyle cihaz şimdilerde ise İtalya'da yerini almayı başardı. Eylül ayından itibaren dağıtımlarına başlanılacak

Nokia X6 Fiyatı ve Özellikleri


Nokia X6

Nokia x6 Özellikleri ise şu şekildedir. 32 gb lık hafızası ile cep telefonundan çok bilgisayar görüntüsü vermektedir. Nokia x6 içerisine 32 gb lık veri yükleyebilirsiniz. Son çıkan akıllı telefonlardaki gibi dokunmatik ekranlıdır. Dokunmatik ekranın en göze çarpan özelliği ise tuşlardaki takılma sorununu ortadan kaldırmasıdır. Ayrıca dokunmatik ekranlı telefonlar daha estetik ve şık durmaktadır. Bu nedenle son çıkan cep telefonlarında dokunmatik ekranı sıkça göreceksiniz. Nokia x6 modelinin bir diğer özelliği ise internette sörf keyfinin olmasıdır. Facebook, Twitter gibi bir çok sosyal uygulamayıda destekliyor.

3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi
Görüntülü görüşme özelliği
Wireless(kablosuz) ağlara bağlanabilme özelliği
Müzik kontrol tuşları
Dokunmatik ekran
Nokia mobil arama özelliği
Ortam ışık algılayıcısı ve mesafe algılayıcı sayesinde pilden tasarruf
Tek şarjla 35 saate kadar müzik çalma
Medya oynatıcıyı sesle kontrol edebilme
Gelen mesajları sesli okuma
Nokia Söyle ve Çal: Sesle müzikçalar kontrolü
GPS desteği
TV / Projeksiyon Bağlantısı
El yazısı tanıma özelliği

Nokia X6 16 Gb'tın Fiyatı 797,92 TL civarlarında.

Nokia N96 Özellikleri Fiyatı


Nokia N96
Cihazın ilk bakışta dikkati çeken 2.8” büyüklüğünde olan ve hem yatay hem de dikey şekilde görüntülenebilen 16 milyon renkli ekranı, 16 GB’lık dâhilî hafızası, radyo ve televizyon yayınlarını alma olanağı sunan alıcıları, 3G, GPS ve kablosuz ağ (Wi-Fi) desteği gibi özellikleri, N96 16 GB’ın benzerlerinden kolayca ayırt edilebilmesini sağlıyor.


Nokia N96 Teknik Özellikler

Ağırlık: 125 gram
Dahili bellek: 16 GB
Artırılabilir bellek: microSD (8 GB'a kadar)
Konuşma süresi: 150 dakika
Ekran: 2.8 inç
İşletim sistemi: Symbian S60 (3. sürüm)
Anten: Dahili DVB-H
Kamera: 5 megapiksel Carl Zeiss


Genel Özellikler

* Ağ: GSM 850/900/1800/1900, 3G HSDPA 900/2100, GPRS/EDGE
* Boyutlar: 103×55×18 milimetre
* Ağırlık: 125 gram
* Konuşma Süresi: En fazla 230 dakika
* Bekleme süresi: En fazla 230 saat
* Ekran Tipi: 16 milyon renk TFT
* Ekran Boyutu: 2.8”, 240×320 piksel
* İşlemci: Çift ARM 9 264 MHz
* Bellek Özellikleri: 128 MB RAM, 256 MB telefon hafızası, 16 GB yığın bellek, 8 GB’a kadar microSDHC destekli microSD (TransFlash) kart yuvası
* Veri İletişim Özellikleri:- GPRS Class 32, 107 / 64.2 kbps- EDGE Class 32, 296 kbps- DTM Class 11, 177 kbps- 3G HSDPA, 3.6 Mbps

- Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP

- Bluetooth v2.0 EDR

- Micro USB 2.0

* İşletim Sistemi: Symbian OS 9.3, S60 Feature Pack 2
* Kamera: 5 megapiksel (2592×1944 piksel), otomatik odaklama özellikli Carl Zeiss lens, 30 FPS VGA video çekimi, ikincil VGA kamera
* Mesajlaşma: SMS, MMS, E-posta, Anlık mesajlaşma
* Ses: Yerleşik mikrofon ve çift kanal hoparlör
* Batarya: Lityum iyon 950 mAh (BL-5F)
* Navigasyon: A-GPS özellikli dâhilî GPS alıcısı ve Nokia Maps uygulaması
* Diğer Özellikler:- C Sınıfı, 470-750 MHz DVB-H TV alıcısı- Java MIDP 2.1 desteği- MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA desteği- TV çıkışı

- Flash Lite 3.0

- C++ ve Java SDK

- RDS destekli çift kanal FM radyo

- Word, Excel, Powerpoint, Adobe Reader ve WinZip programları

- N-Gage oyunları

- Ajanda, hesap makinesi, ses kayıt uygulaması vs.



Artıları: Rahatça telefon görüşmeleri yapmak, haberlere göz atmak, herhangi bir adrese gitmek, eğlenmek ve gün akışını organize etmek: N96, akıllı telefon donanımı sayesinde öyle bir fonksiyon yelpazesi sunuyor ki, rakibi N95 8GB’dan geri kalmamakla beraber ona fark bile atıyor. Veri fonksiyonları için de aynı şey geçerli: N96 ile W-LAN ve HSDPA üzerinden yaptığımız web denemeleri son derece tatmin edici oldu. Bluetooth 2.0 ve USB 2.0 high-speed sayesinde cihazlar arası son derece hızlı veri transferleri gerçekleştirdik.

Eksileri: N96′da daha hızlı veri transferini sağlayan HSDPU’dan feragat edilmiş. Telefonun Office dosyalarını düzenleyip düzenleyemediği veya Outlook ile e-postaları eşitleyip eşitleyemediği ancak ilk tam testimiz ile belli olacak. N95 8GB’da bunlar yapılamıyordu.

Artıları: Mobil televizyon, navigasyon ile yön bulma ve 16 GB’lık azımsanmayacak hafızası N95′e daha çok fark atmasını sağlıyor. Buna ek olarak 5 Mega piksellik kamera iki adet yardımcı ışık ile donatıldı. Müzikal eğlence için zengin bir MP3 oynatıcı sunulmuş. Video seyretmek, radyo dinlemek ve oyun platformları eğlence paketini daha da kabartıyor.

Eksileri: 5 Mega piksel ile çekilen resimler kesinlikle çok etkileyici. Nokia’nın çözünürlüğü artırmamasını bu yüzden doğal karşılıyoruz. Anlam veremediğimi bir nokta ise Finlilerin neden hala optik zum ve gerçek bir flaştan feragat etmiş oldukları.

Artıları: Testimizde kızak mekanizması son derece sağlam bir his verdi, üst tarafı başparmağımız ile rahatlıkla hareket ettirebildik. S60 kullanıcı arayüzünün tipik bir özelliği burada da kendini belli ediyor: Arayüz isteğe göre şekillendirilebiliyor ve kısayollarla daha verimli hale getirilebiliyor. Menü düzeni birçok uygulama barındırmasına rağmen yine de derli toplu gözüküyor.

Eksileri: Bazı kullanıcılar N96′yı kaba bulabilirler, fakat yuvarlatışmış büyük hatları bizi pek de rahatsız etmedi. Bunun yerine tuşlar üretime hazır bir izlenim bırakmadı. Süngerimsi ve kullanımı ağır bir tuş takımı mevcut.


N96’nın paket içeriği tam olarak şöyle:

* Nokia N96 16 GB
* Nokia BL-5F 950 mAh lityum iyon batarya
* Nokia AC şarj adaptörü
* Nokia CA-101 USB veri kablosu
* Nokia HS-45, AD-54 mikrofon ve kontrol tuşlu 3.5mm kulaklık
* Nokia CA-75U TV-Out kablosu
* Nokia DC-4 Oto şarj adaptörü
* N96 yazılım DVD’si
* Kullanım kılavuzu
* Başlangıç kitapçığı
* N-Gage oyun tanıtım kataloğu
* Ovi tanıtım kataloğu


Fiyatı 805,35 TL ile 1 232,06 TL arasında değişiyor

Nokia 5800 müzik programları :piyano uygulaması.


Bu piano uygulaması ile bu sıcak yaz aylarında zamanın biraz daha eğlenceli geçmesini sağlayabilirsiniz.

* Yüksek Kaliteli Ses
* Hızlı Yanıt anahtarıiçin İsteğe bağlı etiketler
* Tuş takımı desteği
* Kolayca yukarı veya aşağı hızlı bir şekilde değiştirme tuşları
* Daha sonra çalmak için performansları Tutanak altına alır (dokunmatik cihazlarda)

Nokia 5800 Oyunları: Toy story 3 Disney



Sitemize nokia 5800 oyunları yüklemeye devam ediyoruz.Yine seveceğinizi umduğum bi oyun:Toy story 3 Disney.Herkes iyi eğlenceler

Nokia 5800 Futbol Oyunları Azzurri Penalty


Keyif alarak oynayacığınız grafikleri güzel bir penaltı oyunu.





Oyun s60v5 işletim sistemi yüklü tüm dokunmatik telefonlarda çalışır, bazıları:X6, 5530 XpressMusic, 5230, 5233, N97, N97 Mini,5800 XpressMusic,

Nokia 5800 Resim Programları:Paint Studio


http://img707.imageshack.us/img707/6778/screenshot0051c.jpg
Bilgisayarınızdaki paint uygulamasının cep telefonundaki hali.

Programın. özellikleri:
• 16 milyon renk seçenekleri
• Ücretsiz sevimli, şablonlar
• Serbest stil resim,
• Renk karıştırıcı,
• Çeşitli Kalem boyutları,
•, Geri al Yinele,
• Pürüzsüz sel, dolgu
• Çeşitli şekil seçenekleri
• Kaydet ve paylaşın.

İNDİR

Nokia Versiyon Arama


Firmware dosyasını yüklemeden önce telefonunuzun versiyonuna bakınız. Telefonunuzun mevcut versiyonunu *#0000# tuşlayarak görebilirsiniz. Nokia cep telefonlarının güncel versiyonlarını ürün kodundan arayın. Cihaz yazılım versiyonunu kontrol edin
------------------------------------------------------------------------------------
EURO - Europe
APAC - Asia Pacific
EMEA - Europe, Middle East, Africa
MENA - Middle East, North Africa
SEAP - Sout East Asia Pacific
SWAP - Sout West Asia Pacific
MEA - Middle East, Asia
LTA - Latin America
AML - Asia, Middle East, Latin America
AMS - Americas, Middle East, Sout Asia
GLOBAL - All official languages in the world are included.
------------------------------------------------------------------------------------
EURO1: English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese.
EURO2: English, French, German, Turkish, Dutch, Italian.
EURO3: English, Czech, Slovakian, German, Polish, Hungarian.

V For Vendetta Fragman



V olarak bilinen maskeli bir adam, geleceğin totaliter rejimle yönetilen İngilteresi'nde korkuyla sindirilmiş halkına egemenliği geri verebilmek için şiddete başvuran biridir. V İngiltere halkını, kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım’da Parlamento’nun çevresinde buluşmaya davet eder.

Fragman:

V For Vendetta